Energie

Energie Inkoop

Waarschijnlijk wordt u tenminste 3x per week gebeld door een energiemaatschappij die uw energielevering wil verzorgen. U begrijpt natuurlijk ook dat hier hun verdienmodel zit en het, ondanks wat er soms gedacht wordt, voor hun geen belang heeft om u minder te laten betalen. Waar voor energiemaatschappijen wel een prioriteit zit is het verkopen van gas en stroom tegen mooie prijzen zodat de winst doelstellingen behaald kunnen worden.

Wat maakt ons uniek?

Wij komen bij u op de zaak om alle stukken met u door te nemen. Onze adviseur neemt uw stukken mee naar ons kantoor waar alle missende gegevens worden gecompleteerd. Zodra het hele traject inzichtelijk is berekenen wij voor u wat de besparing per jaar gaat worden.
Onze adviseur komt bij u terug om dit resultaat met u door te nemen, bij een mooi resultaat schudden wij elkaar de hand en regelen we de besparing volledig voor u in! Zo makkelijk is geld besparen.

Prijzen Vergelijken

Een veelgemaakte fout bij energie-inkoop het is vergelijken van tarieven. U vraagt 3 offertes op en kiest de gene met de laagste tarieven. Als het zo eenvoudig was had geen enkele energiemaatschappij nog winst aan het einde van het jaar. Waar de truc zit, de kosten die klanten niet vergelijken. Vaak onschuldige kleine bedragen die als irrelevant worden afgedaan, maar aan het einde van het jaar een dominante kostenposten blijken te zijn. Zo zijn er kostenposten waar marge op gemaakt kan worden die niet eens in de overeenkomst vermeld hoeven te worden. Deze posten worden niet vergeleken en hier zitten ook de grote verschillen tussen offertes in.

De Energiemarkt

Omdat energie een beurs is zoals alle grondstoffen, zijn prijzen maar kort geldig en hierdoor nog slechter te vergelijken. Tevens kunt u een fantastische overeenkomst sluiten op het verkeerde moment en alsnog de hoofdprijs betalen.

Menu